Wysoka jakość
Profesjonalna obsługa

Produkty KRAWCZYK nagrodzone w 52. Konkursie Wędlin

Kolejne produkty Zakładu Masarskiego KRAWCZYK zostały nagrodzone tytułem "Produkty najlepszej jakości w przemyśle mięsnym" JESIEŃ 2019. Polędwica łososiowa, salceson włoski oraz kiełbasa swojska zyskały uznanie branżowych ekspertów. Dodatkowo kiełbasa swojska otrzymała wyróżnienie za wysokie noty w kategorii wędlin tradycyjnych.

- Jakość, smak, tradycja to motto naszej działalności. Realizujemy je każdego dnia, już od 30 lat. To bardzo ważna nagroda dla naszej firmy, potwierdzająca wyjątkową jakość naszych produktów - mówi Sylwester Krawczyk, właściciel firmy.

52. edycję konkursu pod tytułem "Produkty najlepszej jakości w przemyśle mięsnym" JESIEŃ 2019 zorganizował Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno - Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego. Podczas konkursu wybierano najlepsze wędliny produkowane przez firmy z całego kraju. Głównym kryterium wyboru najlepszych produktów jest ich ocena sensoryczna.

 

ZM Krawczyk wspiera pracowników Radomskiej Stacji Pogotowia Ratunkowego

Trudna sytuacja na świecie mobilizuje nas wszystkich do pomocy. Ważne są przede wszystkim lokalne działania, wspierające osoby walczące z...

Rozkład pracy sklepów firmowych

Zapraszamy do zapoznania się z nowymi godzinami pracy, które obowiązują od 20 marca. RADOM Sklep nr 1, ul. Struga –...

W trosce o wspólne bezpieczeństwo - poznaj zasady w ZM Krawczyk

W związku z zaistniałą sytuacją sanitarno-epidemiologiczną pragniemy zapewnić naszym klientom oraz personelowi maksimum bezpieczeństwa. Aby to...

Zobacz wszystkie artykuły

Wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies) oraz podobne technologie w celu świadczenia usług, dostosowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Możesz zawsze wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia oraz że akceptujesz otrzymywanie cookies. Więcej informacji w Polityce prywatności.

Akceptuję